nedjelja, srpnja 15, 2007

Ljeto iza nas...




Bilo, prošlo, ponovilo se! Sedam dana mulenja, mozga na paši i prežderavanja! Četiri dana bez oblačka na nebu! Tristo i nešto ispucanih fotki! 2 obilaska gradova, Trogir i Split! I 20 minuta ludovanja na jet skiju! Jebote... Glavna odlika bijaše da su me non-stop mjenjali za švabu, pa kad bi dreknio "Ante Gotovina!", prvo bi se zblesali, a onda ispričavali! Neću zaboraviti tetu voćarku koja mi je na digitron izračunala kilažu tri breskve te ga okrenila prema meni sa brojkama font cirka 25 i razgovijetno s ustima mi naglasila: "Dva-naj-st!" Pod. U Splitu naletio na Dragaša i Gala, povod Robert Plant koncert. Prošvrljali novom rivom, izribali prst Grguru Ninskom, glupirali se na kuli Kamerlengo u Trogiru! A tek gastarbajteri: "Ajmo, wasser, wasser!" U petak nas Salamander vodi na koncerat Air-a, a konačno bi mogao i putovnicu izvadit! Dabogda vam bilo ko nama!
p.s. nabacah par fotki, jer ih ima previše...(al doslovno nabacah)

Broj komentara: 8:

pikaks kaže...

a niste svratili u sobu 205 odakle je alfred hitchcock vidio nikad lijepši zalazak sunca? daleke 27´? na putu vodenih orgulja? pih, ne vrijedilo odlaziti :-)

pikaks kaže...

što ja nevelem ponedjeljak..zbunj.pričam o zadru!..ok..ste posjetili otok čiovo zvano beton, kaštele 1,2,3..10.. ma prekokrasno!

Schnuraya kaže...

Znao sam da Pika zna više o filmu nego download Kapy! Nis' imo pametnija posla nego trošit blic na debelog Dragaša i prepotentnog mi imenjaka Gala? A blic na kupačice oskudnih gaća i bez grudnjaka! Ha, Švabo?

liftboy kaže...

Već sam se zabrinio za tebe Pikež, al dobro je, vidim da si se. Godine, jel? Prošli kroz Kaštele, oliti kako ih domoroci zovu Kaštile, a nji 7 il osam se sad spojilo u jedno mjesto pa imaju status grada! Zamisli! Bili od Čiova 5 metara, nije nam se dalo prelazit most...a zar nije Vir otok beton? Deda, nisam koristio blic na Dragaša, još je bio dan, pa ISO400 i tako to,jel...

salamander kaže...

alaj ste mi smišni na Rivi...ajme meni...ma bitno je meni da ste vi malo putovali i da vas svrbi gujca i da bi još i da ćete i meni doć i dać vas naraniti i napojiti i da ćemo se zabaviti ko nikad!!! A možda i putovnicu izvadiš!!!

pikaks kaže...

vir je smeće. ali osječko naselje je pravi bomboncic. dvije kratke staze prema moru, na obje strane 8 kuća, svaka 50tak kvadrata sa velikim terasama i dvorištima punih zelenila...mogu ja i o solarisu-šibeniku, i o kornatima sa jedrilice, crikvenici...

zubo kaže...

vir je smeće. ali osječko naselje je pravi bomboncic. dvije kratke staze prema moru, na obje strane 8 kuća, bez lokacijske i građevinske dozvole, svaka 50tak kvadrata sa velikim terasama i dvorištima punih zelenila bez uporabne dozvole...mogu ja i o solarisu-šibeniku, i o kornatima sa jedrilice, crikvenici...

pikaks kaže...

zubo mnoštov si mi pametan. a i nije cijeli vir bez građ i lok.dozvole..