srijeda, svibnja 30, 2007

OLJK, OLJK!!!

Vječni kritičar, prgavac i mrgud ovaj puta je zadovoljan. Napokon je program ovogodišnjeg OLJK-a zamišljen i smiksan po receptima Steve Karapanže. Naročito sam zadovoljan izborom filmskog dijela OLJK-a. Također, u glazbenom dijelu ima par zanimljivih stvari koje treba vidjeti i čuti (npr Duke Ellington Orchestra). Uostalom, da ne gnjavim, pogledajte cjeloviti program festivala. Nadam se da će i program osječkog ljeta mladih pratiti kvalitetu ovogodišnjeg OLJK-a. 6. i 7. u gradu, a 8. mjesec u Madridskom & comp. 'ladu!!!

ponedjeljak, svibnja 28, 2007

Kad smo već kod piva...


...eo šta sam jeo u nedjelju! Mirta nabila pile na Tuborg, obmazala semfom i da vidiš! Kaki recept, za ubit. Twist off pileću glavu, pivo curi kroz čmaru. Pa si vi sad mislite šta'ć te jest u svatovima...

I jope!


O da, opet ću dosađivati s svjetskim mega carom! Fina i kulturna atmosfera iz OldBriđa ;-) Pa do slijedećeg koncerta, ti-du-lidu!
Fotka s osijek031.com Ako se pitate što mu piše na majici, odgovor je "Indi Ragandi"

petak, svibnja 25, 2007

srijeda, svibnja 16, 2007

I opet ja s pitanjem...dokle tako...


Ima li tko od drugara zainteresiran za konserat RHCP u Inđiji. Napokon sam dobio odgovor od ticketlinea da ima još karata i to po cijeni od 190 kn. Meni se ide, a i nije tako skupo pa me zanima da li sam usamljen u toj želji? Da podsjetim koncert je 26.06., a osim dragih nam Peppersa nastupaju i Kasabian, Kiril, Edo Maajka i Ritam nereda. Paaaaaa?
Nego jel istina da nam je drug Lessowsky dobio ulaznice ispijajući pivo?
Evo za one koji su bili malo lošiji u zempljopisu i karta kako do tamo...

nedjelja, svibnja 13, 2007

Tour de Europe


Da vas izvjestim da smo Deda i ja upravo kupili karte za malu turneju po našem kontinentu! Ovo ljeto, točnije 8.mjesec, nas dva mladića krećemo u invaziju po liniji London - Shannon - Dublin - Madrid - Porto - Valladolid - London i sve to u dva tjedna... I sve to za 200 evra uz pomoć Ryan i Wizz Aira. E pa sretno nam bilo!
P.S. Fala svima koji su ponudili mi svoje kartice, na kraju sam ipak iskoristio svoju regular kreditnu...ne vole baš naše debitne kartice.

ponedjeljak, svibnja 07, 2007

Da razbijem tišinu...

...kad već svi čkome...
Samo da znam ko dolazi na koji koncert - za Lenjingradske kauboje je samo Kapy potvrdio dolazak, a na Radar festival još apsolutno nitko. Pa jel moguće da niko neće da gleda Queens of the Stone Age?