srijeda, siječnja 17, 2007

Jedva čekam!


Dugo nisam željno očekivao neki film kao ovaj. Mislim da će biti d best eva! Ne bi li Nemac urgiro da ga pogledamo što prije? Pogledajte sami...

srijeda, siječnja 10, 2007

Sportska karijera

Zašto nam jedan naš drugar nije nikad rekao za svoju sportsku karijeru u bratskoj nam Rusiji?! Sigurno vodi dvostruki život - jedan u Osijeku, a drugi u Rostovu na Donu... Dokaz pogledajte na ovom konsertu - pročitajte ime na dresu! I hvala drugu Bureu na informaciji!

petak, siječnja 05, 2007

Vidim da ste jako zaposleni...

...pa niko ništa ne piše niti kenja niti se žali na vrijeme, Sanadera, Đapića, Bubala, redove, godine, strije... a lijepo sad ima svako svoga (v)imena i lozinke i ope ništ. Stoga vas vjerojatno ni ne zanima otvoreno radno mjesto webmastera što zbog zauzetosti što zbog traženih kvalifikacija ;-)

srijeda, siječnja 03, 2007

E pa da vidim jel ovo radi...


Daklem, ko se oporavio od ng, ko nije, vrijeme ide dalje. Jab se uvijek htio prisjećati dobrih starih vremena, pa to i činim. Posjetih onaj grad odakle Salamander vuče sve konce, te me čoek prvo odvezo sa svojom ce četr pilom (napomena: ne davati mu mančmelou kad mu je papak na gasu, oliti išta što sadržava šećer!), te me još vodio po sinestarima i skupim pivnicama, maltene sve na njegovu grbu! A bome sam u tih par dana probao više vrsta piva nego dosad na relaciji Ivan(3,60 kg)-liftboy(nikad niš od njega). Lega Ribafish me odveo u Društvo ljubitelja piva, a tamo ne samo da se pije, nego se i jede. Pa se onda opet pije. Pa ko može više. Al dobro je reko Grunf: "Boj ne bije broj, nego srce u junaka!" I eto, još malo pa ode godišnji, fnje. Obećavam da ću ove godine bit još zajedljiviji, praviti još goru mjuzu i izvadit putovnicu. A morat ćete mi i u svatove doć...il još bolje, nemojte, al pošaljite pare. Pa da iskoristim tu putovnicu. I da se mogu ja dičit s nekim majmunom na ramenu!

utorak, siječnja 02, 2007

Malo muzike za drugi dan godine

Majority rulz

Kako većina je već klimnula svojom glavom, i službeno proglašavam ovaj blog službenim i jedinim koji nas predstavlja...

Svim stalnim dopisnicima poslao sam pozivnicu, pa je slobodno prihvatite...jedini catch je da morate imati google/gmail username i pass. Koliko znam jedino drugarica Pikulandra to još nema, pa se unaprijed ispričavam na dodatno ulaženom trudu ;-)

ponedjeljak, siječnja 01, 2007

Nova Godina, nove adrese


Za početak, svim drugaricama i drugarima želim sve najbolje u ovoj đemsbondovskoj 007 godini! Sreće, para, zdravlja, putovanja, stanova, posla i svega što vam baš baš treba!

Nego, dragi Tatatatirci, nakon gotovo 2 godine na adresi drugari.mojblog.hr, možda je došlo vrijeme da se preselimo. Naime, vidite da dok Rumunji i Bugari ulaze u EU, a Slovenci uvode euro, nije u redu da se mi nalazimo ostavljeni po strani, van svih integracijskih i globalizacijskih trendova. Pitate se, pa što mi tu možemo učiniti? Za početak bi mogli se preseliti na ovu novu adresu drugari.blogspot.com

Kako znate da sam ja nadasve demokratičan, dajem ovaj prijedlog naravno na glasanje, pa nek većina odluči. Nakon što odluka padne, poslat ću vam "pozivnice" za pridruživanje blogu, pa će odsad svi imati svoje korisničko ime i lozinku, te stajati iza svojih blebetanja i zajebancija. Ima i drugih "tehničkih" razloga poput lakše baratanja fotkama, kompatiblnosti s Flickrom, te sve u svemu bržeg rada bloga...

Ajmo sad, elokventno i disciplinirano jedan po jedan...

Kako je to bilo na mom rođendanu

Dok se sam fotograf oranđasti ne sjeti dati vam koju fotku s mog (posljednjeg) 25.rođendana, evo da pogledate kako je to bilo kod domaćice Pikulandre.
U prvom planu većine fotografija je naravno naš kaiser Oto!
Link na cijeli set.