četvrtak, kolovoza 30, 2007

Sky is the limit...and money.


Eo, šta ti je pravda, karma, i kozmička ravnoteža! Baš na današnji dan da dobijem putovnicoh, baš na rođendan Dedin, koji je bio jedan od žešćih zajebanata (uz Salamandera) glede mog neposjedovanja iste! In jor fejs, old fart! Čak su bili u SUP-u agilni, pa bilo gotovo za manje od 2va tjedna...i šta sad?

Rođendan i festival

Dragi naš Deda, doživio si još jedan rođendanski, pa je već to razlog za slavlje...Živio ti nama još 100 godina!

"Tko je bio, bio je" da citiram našeg velikog filozofa, soon-to-be-married, Naranđastog, a u svezi Vip INmusic festivala koji je po mnogo čemu bio jako dobar. I prvi dan kad nam je bio i gore pomenuti Kapysla, a i drugi dan kad smo se Bureu i ja načagali ko šašavi bilo je pregršt zanimljivosti.

Ja vam donosim pregled najzanimljivijih bendova koje sam snimio; Sonic Youth, Happy Mondays, The Hold Steady, Asian Dub Foundation, Kultur Shock i Orkestar Aguševi.

četvrtak, kolovoza 23, 2007

ko budali traktor...

...kad neko da, tako i ja koristim ovaj intrenent, pa nam evo malog brace našeg bloga, znači: http://striptiiiiiz.blogspot.com/

utorak, kolovoza 21, 2007

We're baaaaack...

Nakon mnoštva kilometara, milja i veselja vratili smo se u voljenu nam domovinu. A kako i priliči evo i par fotki kako je sve to izgledalo... Za ostalih 560 fotki morati ćete se strpiti :-)

Fotke detaljno (ako nekom padne na pamet) može pogledati ovdje a ima i par videa - Dublin, Madrid, Porto

srijeda, kolovoza 01, 2007

Puuuuut puuuutujeeeem....

Je, je...trese nas, trese! Al kad krenemo, pa se ne vratimo...Ideš!