ponedjeljak, srpnja 23, 2007

LAŽ!


Ko kaže da Air nije svirao u Zg? Viđe karte legendarne...

petak, srpnja 20, 2007

Ništa od zraka

Dok mi Kapy i buduća životna mu družica jezde prema Zagrebu, javljeno da je koncert Aira otkazan i to zbog "nesnosne vrućine u Rumunjskoj zbog koje su zaustavljeni kamioni s opremom". E ovo još nisam čuo :-(

ponedjeljak, srpnja 16, 2007

Ahoy...

Dugo ne pisah o koncertima, pa red je da već nešto pomenem ;-) Dok se mi neki tek spremamo na godišnjak, a drugi se vraćaju, da vas podsjetim na festival pred kraj ljeta pod pokroviteljstvom bivše mi firme a pod imenom Vip INmusic. Osim već davno objavljenih Sonic Youtha, New York Dollsa, Iggy Popa i !!! dodani su i Roisin Murphy (ex-Moloko), Kultur Shock, Asian Dub Foundation i The Hold Steady (vidi ispod).
Zajebano je što je festival 27. i 28.08. što će reći ponedjeljak i utorak, no ako možete malo zbrisat s posla, zbrišite! Ajmo rokeri ;-) Dok ste još mladi i potentni! Smještaj, po običaju, osiguran ;-)

nedjelja, srpnja 15, 2007

Zaboravih...


Eh da, ovo vraća uspomene...ima jedan u Trogiru! Ili je to franšiza?

Ljeto iza nas...




Bilo, prošlo, ponovilo se! Sedam dana mulenja, mozga na paši i prežderavanja! Četiri dana bez oblačka na nebu! Tristo i nešto ispucanih fotki! 2 obilaska gradova, Trogir i Split! I 20 minuta ludovanja na jet skiju! Jebote... Glavna odlika bijaše da su me non-stop mjenjali za švabu, pa kad bi dreknio "Ante Gotovina!", prvo bi se zblesali, a onda ispričavali! Neću zaboraviti tetu voćarku koja mi je na digitron izračunala kilažu tri breskve te ga okrenila prema meni sa brojkama font cirka 25 i razgovijetno s ustima mi naglasila: "Dva-naj-st!" Pod. U Splitu naletio na Dragaša i Gala, povod Robert Plant koncert. Prošvrljali novom rivom, izribali prst Grguru Ninskom, glupirali se na kuli Kamerlengo u Trogiru! A tek gastarbajteri: "Ajmo, wasser, wasser!" U petak nas Salamander vodi na koncerat Air-a, a konačno bi mogao i putovnicu izvadit! Dabogda vam bilo ko nama!
p.s. nabacah par fotki, jer ih ima previše...(al doslovno nabacah)

srijeda, srpnja 11, 2007

Ryan opet leti...


...i to potpuno besplatno! Da ne kažete "o, nismo znali"...
250,000 flights absolutely free
100% free - No taxes, no fees, no charges
Travel in September and October 2007!
Offer Ends Midnight Thursday!
Eto, pa da znate. Provjerite na ryanair.com