srijeda, ožujka 28, 2007

Guess who's back?

Sjećate se internacionalnog šank igrača u staroj Voodoo ekipi? Nakon punih 10 godina, Sean je ponovo na mjestu "zločina" i naravno u punoj formi u nadogradnji uma i tijela s pintama piva & cigarama. Do fajrunta se razglabalo o starim dobrim vremenima i budućim planovima, a večeras slijedi drugi dio sage. Inače, leprikon je napustio misiju (i konačno postao penzioner) u Siriji i direktno iz Damaska autom zapičio prema Irskoj, a na putu se zaustavlja na svim njemu bitnim mjestima da obiđe stare drugare. Večeras se pije u Old Bridge pubu i drž' gaće! Prijatelji, znanci i ostala bando navratite na litru-dvije razgovora!

četvrtak, ožujka 08, 2007

Dugo mi je trebalo...

...ali dogurao i ja do društvenih kronika noćnog života metropole ...kekere... jao da ste vidjeli te guzice i sise...bilo je to strašno! Ali je zato muzika bila katastrofa ;-) Toplo vam preporučam i pregledavanje drugih fotki da vidite kako je dobro bilo...

srijeda, ožujka 07, 2007

Eo mene jope...


Daklem, nadam se da ste svi dobili emajl glede glasanja, i nemoj da mi neko ne bi glaso, to vam je vježba pred nadolazeće izbore. A vi, gastabajteri tamo u metropoli, ako ugledate ovu majicu po metropolama svjeckim, mošte se u prsa busat i reć: "To je moj drugar osmislio! Još da osmisli neku armanijevu patkošulju..."

utorak, ožujka 06, 2007

Rođendani, svadbe i deca

'Vreme leti, život je kratak, guska se peče, a meni će batak' rekao bi svjetski mega car Rambo, a što je prilično prikladno za zadnji vikend...
Evo vam par fotki s FXovog rođendana, Mi(li)slavovih svatova, a ugurao se tu i all-hail-young Judžin, a.k.a. Eggy (što ne označava oblik njegove glave) ;-)